Het feest begon in Leiden, eigenlijk al vanaf het moment dat de bruid wakker werd. In het woordenboek van Tabitha komen ochtendhumeur en chagrijnig, niet voor, meer het tegenovergestelde: schaterlachen en optimisme! Als je nu zou denken dat de bruid de bruidegom precies aanvult, dan heb je het mis, ook de bruidegom is destijds in dezelfde toverdrank gevallen! 

Hoe tof ook als je als fotograaf in de ochtend direct wordt verwend met smoothies en broodjes kunt pakken zoveel je wilt… Deze hartelijkheid was ook duidelijk de rode draad door de dag heen, ze houden er van om royaal te zijn voor anderen.

Wat een stad is Leiden! We startten deze zomerse bruiloft in de oude binnenstad van Leiden, de Leienaars wisten precies de mooiste plekken te vinden in hun vertrouwde stad. In de Porsche via de Burcht, door de smalle straatjes in het oude centrum, de Jans Pesijnshof en naar het plein voor de Pieterskerk. 

Aan het water en onder de bomen bij Lommerrijk in Rotterdam wachtten familie en vrienden hen op. Nichtjes en neefjes zijn toch altijd de kleurrijke slingers op je bruiloft! 

Proef de sfeer!