Een Dag vol Hoogtepunten:
Het Huwelijk van Niek & Charlotte op Buitenplaats Land van Es in Strijen

Als je deze stralende dag in één woord zou moeten samenvatten, dan kom je al snel uit bij hartelijkheid! Voor elkaar natuurlijk, maar ook hun familie en vrienden, iedereen was even geliefd en gezien.

Een Locatie doordrenkt van Geschiedenis en Schoonheid

Land van Es is een unieke locatie in de Hoeksche Waard. Een prachtige monumentale woonboerderi, landelijk gelegen, tussen twee natuurgebieden, op loopafstand van het Hollandsch Diep en op rijafstand van Rotterdam en Krimpen ad IJssel. Je proeft de sfeer van het land en ’s avonds de warmte van de enorme vuurplaats in het midden van de buitenarena.

De Voorbereidingen

Terwijl Charlotte in haar jurk werd geholpen door har moeder, stond Niek al buiten te wachten op zijn bruid. Hij wilde maar één ding: zijn Charlotte meenemen in zijn mooie cabrio.

De Shoot

Niek heeft een netwerk aan contacten en komt binnen in locaties waar normaal gesproken het hek dicht blijft… Dit keer kwamen we dus binnen in loodsen op Heijplaat in Rotterdam, die ik tot nu alleen van de buitenkant kende! Met Niek gaan deuren open…

De Ceremonie

De ceremonie was een moment vol emotie en ook herinneringen aan geliefden.  Onder de oude balken van de grote open boerenschuur beloofden ze elkaar trouw en liefde. 

Het kerkje van Mookhoek

In Mookhoek staat onderaan de dijk een bijna schattig kerkje uit begin vorige eeuw. Omdat geloof een centrale rol speelt in het leven van het bruidspaar wilden ze hier een zegen ontvangen en hun liefde bezegelen met het omdoen van elkaars ringen.

Bier, eten en zon

De dag kende verschillende hoogtepunten, waar natuurlijk een goede bbq niet bij mag ontbreken. Als je bij Niek en Charlotte bent, kom je niets tekort. Iedereen genoot mee met twee of drie bier!

Een Dag om Nooit te Vergeten

Het was een eer om getuige te zijn van deze prachtige zomerse dag, en we wensen Niek en Charlotte veel geluk en voorspoed in hun gezamenlijke reis door het leven.