Op de boerderij

Als je op een boerderij bent opgegroeid dan is daar natuurlijk ook de start van je bruiloft. Tussen je broers en zussen, de koeien en de kalfjes! Op een flinke boerderij in het dorpje Streefkerk langs de Lek haalde Anne zijn bruid op en moest er behalve gezoend en gehuild, ook eerst flink gerookt worden… De stal stond niet als locatie op het programma, maar daar konden we natuurlijk niet omheen!

Zonder alle aanwijzingen en support van haar zussen, zou het haar en de make-up van Lianne zo mooi niet zijn geworden… Die meiden hebben echt overal verstand van!

Nieuwpoort en Streefkerk

Voor een mooi decor voor de shoot, hoefden we niet ver te rijden. Het vestingstadje Nieuwpoort heeft veel unieke en mooie plekken, van het stadhuis tot aan de Lek. Daarna natuurlijk naar de haven van Streefkerk, tegenover de boerderij.

Veel familie en vrienden

Aan de overkant van de dijk hadden de gasten zich al verzameld en werd het bruidspaar vrolijk ontvangen door neefjes en nichtjes. Als je het bruidspaar een plezier wilt doen, voel je dan vooral snel thuis, pak een broodje en drink een biertje mee, twee mag ook! Als je mee wilt springen op de trampoline, ook welkom…

Dorpskerk uit de 15e eeuw of eerder

De ceremonie konden we overslaan, dat onderdeel was al geweest en gingen we na de lunch baar de dorkskerk om de hoek. Daar zongen de neefjes en nichtjes hun lieve oom en tante toe.  Ook de zussen van Lianne wilden graag het bruidspaar een wens toezingen. Ik was nog niet eerder in de deze kerk geweest, maar een aanrader!

Het Wantijpaviljoen in Dordrecht

Ze wilden graag een ruime locatie waar een feestje kon worden gevierd, dan zit je goed in het Wantijplantsoen. Na de taarten (meervoud!), de groepsfoto’s, het overheerlijke diner en de receptie kwam het hoogtepunt van de dag: het feest! Iedereen was welkom om van links naar rechts te gaan of om het bruidspaar rond te dragen!

Het was ook voor mij een feest om er bij te mogen zijn deze dag!