Met open armen

Mijn wekker stond deze morgen op 03.15u, want de bruidegom stond om 06.00 fris en fruitig met open armen klaar voor de foto’s. Hij had prima geslapen en totaal geen last van spanning, laat staan stress! Deze hovenier liet zich niet zomaar uit het veld slaan! 

De bruid en haar familie

Als je veel zussen en broers hebt, heb je ook veel helpende handen. Het ontbrak Jans niet aan helpende handen bij het vastknopen van haar prachtige jurk en veel adviezen bij het gebruik en nog veel meer! Iedereen die ook maar even kon, was aanwezig deze vroege morgen. Niemand wilde blijkbaar iets missen van de start van deze dag én het vertrek van een zus naar de Randstad… 

De regen en de wind

Het zou deze dag regenen, veel regenen, maar meestal valt het wel mee met de té pessimistische weeronline prognoses, hoopten we! Het viel niet mee… zéker niet… Deze dag was het gewoon geen minuut droog. We verkenden de overdekte plekken in en rond Rotterdam. De regen konden we wel ontlopen, maar de wind had meestal vrij spel. Dat leverde leuke platen op!

Gelukkig waren we hartelijk welkom in de Laurenskerk om daar op te warmen en foto’s te maken.

De gasten waren goed voorbereid met veel paraplu’s en wachtten het bruidspaar in de stromende regen gewoon buiten op.

De ringen

Hoe mooi is het als je 90-jarige oma de ringen komt brengen en ook nogeens een wens voorleest, kostbaar moment in het Koetshuis in IJsselmonde, waar de broer van de bruid voor deze dag de babs was.

Soms horen mensen duid’lijk bij elkander

Je kunt het zien – die twee dat is een paar

De een is wel de één, maar ook de ander

Soms horen mensen zichtbaar bij elkaar