Het Huys ten Donck

Ze hadden het liefst op de fiets willen trouwen, maar de trouwjurk… Dus koos Simon voor een passend alternatief: een Landrover Defender! Stipt op tijd reed hij zijn bolide voor aan de Lagendijk om zijn mooie bruid op te halen. Met stip de mooiste plek in Ridderkerk is Het Huys ten Donck. Daar werd de Landrover geparkeerd en laarzen en geloften meegenomen het park in. Ook al was er die dag veel regen voorspeld, deze morgen was het heerlijk mild en droog. We wandelden door de schitterende tuinen en als het te modderig werd, werd Marian gedragen… hoe romantisch is zo’n beeld!

Oogcontact in de kerk

Ze wilden ook graag nog naar de plek waar ze elkaar destijds ontmoetten, de Singelkerk. We dronken eerst wat in De Huiskamer van Ridderkerk, een gezellig inloophuis ‘een plek van ontmoeting, betrokkenheid en hoop’. In de kerk zelf lieten ze zien waar ze destijds zaten en oogcontact konden maken. De diensten duurden altijd te kort… Die avond zouden we er weer zijn.

Hofstede de Paradijshoeve

Intussen hadden de daggasten zich verzameld bij Hofstede de Paradijshoeve, een gezellig en unieke plek om te trouwen en feest te vieren. Geheel in stijl arriveerde Simon (nu wel) op de fiets en kon de ceremonie starten. Het draait natuurlijk om het bruidspaar, maar deze babs (George Meijer) maakte er een extra feestje van! 

Om de dag ontspannen te laten verlopen werd een groot deel ingevuld met spelletjes, gezellig samenzijn en natuurlijk taart!

De Singelkerk

Na het heerlijke diner reden we opnieuw naar de Singelkerk. Onder veel belangstelling en met de muziek van Elin, werd hun huwelijk ingezegend. Na afloop werd de kerk omsingeld door rijen paraplu’s als een enorme kleurige boog en werd het feest vervolgd in de Paradijshoeve.

U maakt ons één | U bracht ons tezamen | Wij eren en aanbidden U