Verliefd op elkaar en op het landleven in de Lopikerwaard! Ja zelfs als je uit Spakenburg komt, is dat mogelijk… Eigenlijk overbodig om dit hier te noemen, je hoeft de foto’s maar te scannen en het is al duidelijk… Vol enthousiasme hadden ze mij al verteld over ‘de rode schuur’ waar we moesten starten met de fotosessie en waar de ceremonie werd gehouden. Ik hou van zo’n decor! Oude stallen met ruwe houten balken en kleurige schuren met karakter. Mix daar de vrolijkheid en de smaak van het bruidspaar doorheen en je hebt een perfecte cocktail! 

Kijk bijvoorbeeld hoe smaakvol de Chevrolet uit 1958 en het boeket erop is. Als je toch goed aan het kijken bent, let op de Canadese cowboylaarzen van Laura! 

Om het plaatje van de polder helemaal compleet te maken, reden we naar de Cabauwse molen. Ondanks alle dreigende voorspellingen en wolken, bleef het droog!

Intussen verzamelden zich de gasten om het bruidspaar op te wachten en kon de ceremonie starten. Tip voor alle bruidsparen: kies een babs zoals Mariska, dan weet je zeker dat het gezellig wordt! Na de lunch, verzorgd door vier (knappe) tantes van Robin, reden we naar het witte kerkje van Lopik. Ontroerend mooi was de solo van Erika de With met het lied The Blessing

Intussen geniet het bruidspaar van hun gedeelde droom: de motoren zomerklaar maken en plannen maken voor een nieuwe tocht als Mr en Mrs Schep – de With!

Gaan jullie ook trouwen?

info@janverburg-fotografie.nl 

(06) 36 301 305